http://www.youtube.com/watch?v=eNiLSb2_kL0&feature=BFa&list=LLOZW1wrw7RlSJ-HIoZfU0NA

Aivan ihana biisi ja MV. Led Apple on kirinyt mun kuuntelu listoilleni sen jälkeen kun yli söpö Kyumin liittyi bändin rivistöihin.

Led Apple on muutenkin hieman muista bändeistä poikkeava sillä, että bändissä on soittavia jäseniä ja kaksi laulajaa, jotka tanssivat. Sillä onhan K-pop taivaalla bändejä kuten CNBlue ja FTisland, mutta heidän laulajat eivät tanssi, vaan pääasiassa soittavat ja jne.

Ensimmäisen kerran kun näin MVn mun oli pakko hillitä mun FanGirl kohtaustani, sillä olin erään vanhemman rouvan seurassa. En kuitenkaan pystynyt estämään hymyn ilmaantumista huulilleni - ja sainkin kuulla heti 'mitä sä hymyilet?' Jättäen kommentin unohduksiin ja keskittyen painamaan musiikki videon uudestaan pyörimään, aloin tykkäämään biisistä enemmän.

Ensimmäiseksi huomion vei söpöt asut, jotka jätkillä oli ja ei kauaa kestänyt, kun huomio meni Kyuminin moppi tukkaan :D  Ihan söpö tukka joo, mutta ei silti :D

Tanssi näytti hyvin helpolta, jota jopa itse osaisi tanssia, jos vain muistaisi joka liikkeen :D Tanssi oli ihan kivan näköinen, mutta tyypit heilutteli käsiään ehkä hieman liikaa omaan makuuni.

Ja kyllä sen huomasi, että yksi jäsen puuttui. KeonU we miss you<3