http://www.youtube.com/watch?v=FBi0tattU10&feature=relmfu

Whaah. Vihdoinkin Dalmatian teki comebackin. Lähes vuoden tauon jälkeen. Ehtihän sitä tulla jo ikävä poikia.

Comeback toi aikas paljon uudistuksia bändiin. Jäsen vaihdoksena lähti Day Day ja Dari lähti armeijaan pariksi vuodeksi, tosin hänkin ehkä taitaa tulla jo ensi vuonna takaisin, kun kerran sinne armeijaan lähti huhtikuussa 2011. Noiden kahden tilalle tuli Simon ja bändistä tuli 5 jäseninen toistaiseksi. (Dari kuuluu silti bändiin)

Musiikki tyyli muuttui myös hieman. Toki biisit on edelleen tyyliltään Hip Hop, R&B, Pop, mutta verrattuna The Man Opposed ja Lover Cop:iin, jotka olivat aikas söpöjä ja sen tyyppisiä. E.R vuorostaan on hieman vakava mielisempi ja seksikäs.

Biisi itsessään oli hyvin kuunneltava, eikä ensimmäisellä kerralla tullutkaan mieleen, ettenkö pitäisi siitä ja tanssi sopi siihen hyvin.

Itse musiikkivideo taas oli aikas siisti. Jätkät ovat joutuneet pahaan kolariin ja kuolleet siinä ja sitten heidät viedään jonnekin tutkittavaksi.

Kolari ei omasta mielestäni kylläkään näyttänyt edes järin pahalta. Toki sehän on vain musiikkivideo kolari, mutta todellisuutta ajatellen, niin se ei näyttänyt niin pahalta, että kaikki olisivat kuolleet, varsinkin kun tyypeillä ei ole järinpaljon naarmujakaan. (ehkä ne kuoli oikeasti siihen, kun joku kävi myrkyttämässä heidät) Todellisuutta miettien, poliisien ja ambulanssi tyyppien olisi pitänyt elvyttää heitä...

Ehkä oikesti jätkät olivat ajaneet kolarin ja ottaneet jotain myrkkyä, mikä lamauttaa kaikki toiminnot hetkeksi, että poliisit ja ensihoito henkilöstö luulee heitä kuolleiksi, vaikkei oikeasti olekkaan. Sillä Simon? avasi silmänsä, kun hänet laitettiin pussiin.

Mutta mikä parasta melkein koko musiikkivideossa oli, kun jätkiltä lähti paidat. *Drool* Ja sit heidän kivat masut ja tatuoinnit näkyivät. Ja ne tatuoinnit olivat aikas hienot. En tiedä muista, mutta itselleni tuli mieleen paidattomista jätkistä Big Bangin Taeyang. :D

Mutta selvästi se nainen oli mukana jätkien salajuonessa, sillä hän hymyili siinä lopussa, silleen jännästi :D Ja valojen mentyä pois kuluu hetki ja TiDiN jätkät ovat hengissä.

 

Mutta toisaalta kun rupee kuuntelee sanoja ja niiden merkitystä, ymmärtää musiikkivideon tapahtumien idean.