http://www.youtube.com/watch?v=1yvic9sAg64&feature=BFa&list=PLCB5EF26124AB0B71

Oon odottanut noiden kahden debytointia siitä asti, kun näin heidät Dream High 2. Ja viimeinkin niiltä tuli biisi. Dram High oli muuten aivan loistavaa promotiota kaksikolle.

Tykkäsin biisistä heti, kun kuulinkin sen.

Biisi on hyvin mukaansa tempaava ja varsinkin kertsin Bounce kohdassa tekee mieli heiluttaa omaa päätä samalla tavalla kuin pojat musiikkivideossa ja Shake it kohdassa myös tehdä niin miten pojat tekevät musavideossa. Muutenkin koko biisi lähes huutaa tanssimaan.

Biisissä kuuluu tuttu J.Y.P kuiskaus ja jotenkin biisi muistuttaa hieman 2PM Hands Up. Mutta ei semmoisista tarvitse välittää.

Musiikkivideo vuorostaan muistuttaa aikas paljon Bang&Zelon Never give up. Siis ensinnäkin Bang&Zelo on Duo, kuten myös JJ. Toiseksi kummatkin musavideot on kuvattu koulussa. :D  Tykkäsin eniten kohdista, jossa kuvataan tyyppien jalkoja ja sit ne menee samaan tahtiin silleen :D Ja sitten kaikkein eniten tykkäsin Shake It kohdasta, jossa JB heiluttaa sen pientä peppua tosi söpösti :D http://hannechan.tumblr.com/post/23408288036 *Noona likes*

Sitten siinä aika lopussa on, kun pojat tanssivat melko hämärässä liikuntasalissa, että vain taustatanssijoiden taskulamput valaisevat, niin on kanssa aikas siisti kohta. :3

JB:n hiukset oli aikas kivat. Näytti siltä, että sillä on jotku hiuslisäkkeet :D Oranssi, Pinkki ja Vaaleanpunanen. Ja jossain vaiheessa ei ollut mitään... (muutakun sen omat hiukset)

Saas sitten nähdä, että tekevätkö he samoin miten Bang&Zelo, että debytoivat uudestaan kunnon bändissä, vai jäävätkö Duoksi. Mua ei haittaa kumman valitsevat.